Odaégett edények tisztítása okosan

Az odaégett edények, serpenyők tisztítására mindenkinek megvan a maga módszere.

Nekünk a következő vált be leginkább:
Szórjunk egy csésze szódabikarbónát az edény aljába.
Adjunk hozzá annyi vizet, mely épp ellepi és kezdjük el lassú tűzön melegíteni 15-30 percig. A legmakacsabb égett folt is lepereg és ragyogó edényt hagy maga után.

Nektek milyen praktikátok van az odaégett serpenyők tisztítására?

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás